Black Friday – ERBJUDANDE – 20% på presentkort!

PERFEKTA JULKLAPPEN!!
Vi på Ullevikliniken erbjuder nu på fredag 20% på presentkort gällande naprapat och osteopatbehandlingar!
Begränsat antal, så passa på! Först till kvarn!
Presentkorten finns att köpa mellan 12:00-15:00 fredagen den 24:e November. Betalning sker med Swisch eller kontant.
OBS! Presentkorten som säljs under Black Friday, kan uteslutande användas under januari månad 2018.

Välkommen Daniel!

Vi välkomnar leg. naprapat Daniel Nejdmo till vårt gäng på Ullevikliniken!

Han hjälper dig med besvär från muskler och leder. Allt ifrån akut ryggskott eller nackspärr till långvarig smärta. Det kan till exempel vara arbetsrelaterat eller en idrottsskada.

Daniel har jobbat som naprapat på egen klinik i Vänersborg sedan 2008.

Han har bl. a. vidareutbildning inom OMI (ortopedisk medicin), Dry needling (behandling med nålar), MammaMageträning och annan träning.

Du kan boka en tid hos Daniel direkt på hemsidan eller ring honom på 0704-59 14 63.

Grattis Björn!

Vi vill gratulera vår kollega, Björn Omm, som nu är klar med sin osteopat-utbildning. Bra jobbat!

Prisändring från 1/3

Naprapat och osteopat-behandlingar höjs från 580 kr till 600 kr från 1/3.

EURO ACCIDENT – KUND

Nu kan du som har sjukvårdsförsäkring Privat Access silver eller guld få behandling av Osteopat. Ingen remiss krävs från läkare och du är garanterad tid inom 14 dagar. Kontakta Osteopat Robert Lindell på telefon 0733 13 01 52 för bokning

Ny hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida som fungerar lika bra i mobilen som på datorn. Hoppas ni gillar den!