Akupunktur Göteborg

Boka tid hos Heidi
Tel: 0731-821350

Akupunktur är en behandlingsmetod i den traditionella kinesiska medicinen precis som koppning, örter, massage, kost och träning (qigong).

Vad kan akupunktur hjälpa till med?

Akupunktur utgår ifrån din kropps status och utifrån den riktas behandlingen med mål att återskapa din ultimata hälsa.

Heidis specialitet är att hjälpa de som har svårt att få barn (även inför IVF) samt problem relaterade till kvinnans menstruationscykel.

Under flera år har även idrottare fått hjälp med att snabbt återhämta sig från stukade fotleder, ”lårkakor”, nackspärr, träningsvärk och andra skavanker.

I svenska vården används akupunktur oftast till att lindra smärta men forskning påvisar att akupunktur har god effekt på väldigt många olika ohälsosamma tillstånd. https://akupunkturforbundet.se/forskning-om-akupunktur/

Shiatsu bygger på samma principer som akupunktur men istället för nålar trycker, stretchar, roterar och berörs kroppen vilket får mottagaren att känna sig balanserad, stärkt och avstressad.

Välkommen!

 

Heidi Roslund

Heidi är utbildad i japansk- och traditionell kinesisk medicin där metoderna att behandla främst är shiatsu och akupunktur.

Boka gärna via telefon: 0731-821350

Akupunktur

40 min – 60 min: 600 kr (momsfritt)

Innan första behandlingen behöver terapeuten ställa en diagnos varför första sessionen oftast tar längre tid än en timme. Återkommande besök kan sedan ta allt från 40 minuter till 60 minuter beroende på behov.

Boka tid
Tel: 0731-821350

Välkommen till Ullevikliniken

Ullevikliniken i Göteborg erbjuder naprapati, osteopati, massage och friskvård för företag.
Vi hjälper dig med besvär som uppkommit akut eller smygande som tex ryggskott, nackspärr, ischiasbesvär, tennisarmbåge, ryggvärk, hälsmärta.

Kliniken är belägen ca 300m från Centralstationen, precis bakom Scandic Crown Hotell.

Vill du att vi kontaktar dig?

2 + 13 =

Naprapati

40 min - 680 kr (momsfritt)

Ulleviklinikens naprapat välkomnar patienter med smärta och besvär i rygg, nacke, leder och muskler. Exempelvis: ischias, tennisarm & nackspärr. 

Läs mer/Bokning

Osteopati

45 min - 795 kr

Exempel på hälsotillstånd som en osteopat behandlar: Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge, musarm osv.

Läs mer/Bokning

Massage

Priser & öppettider - se respektive massör

Den massage som vi på Ullevikliniken använder oss av är svensk klassisk massage, idrotts och bindvävsmassage. Massören kan även erbjuda fibromassage.

Läs mer/Bokning