Naprapat behandling

apr 19, 2022 | Naprapati

Ullevikliniken erbjuder naprapat behandling. En naprapat hjälper dig med besvär som uppkommer från muskler samt leder. Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna på naprapat behandling. Naprapater behandlar i princip alla kroppens muskler och leder. Rygg- och nackbesvär är den vanligaste orsaken som patienter söker hjälp för hos en naprapat. Självklart kan man även söka hjälp för andra besvär, så som smärta i knä, hand, fot, armbåge etc.

Sylvia Lorentsson är legitimerad naprapat sedan 2003 och medlem i Svenska Naprapatförbundet.

Vad består en naprapat behandling av?

En behandling består först och främst av en grundlig undersökning av dina muskler och leder. Efter att vi har hittat den bakomliggande orsaken till dina besvär så behandlar vi genom att jobba med muskulatur samt leder såsom; justering av leder, töj av muskulatur, mobilisering och även triggerpunktsbehandling.

För att du inte ska få tillbaka dina besvär följs behandlingen upp med träning, rehab och även ergonomi m.m.

Vi hjälper dig med exempelvis: Ischias, tennisarm, nackspärr, huvudvärk, ryggskott osv. Du kan även uppsöka oss för idrottsskador.

Olika typer av behandlingar

Det finns olika typer av naprapat behandling, just för kunna hjälpa dig så bra som möjligt. De olika behandlingstyperna är manuell behandling, mobilisering, behandling med träning och avslappningsövningar/stresshantering. Ni kan läsa mer om de olika behandlingsmetoderna här.

Här kan du läsa mer om naprapat behandling på Ullevikliniken.

Har du smärta som du behöver hjälp med? Boka tid hos vår legitimerade naprapat Sylvia Lorentsson.