Osteopat Göteborg

Söker du effektiv lindring för muskel- och ledvärk?

Ullevikliniken i Göteborg erbjuder professionell osteopati för dina besvär. Våra erfarna osteopater jobbar holistiskt för din kropps välbefinnande.
Läs mer om osteopati

3
Kontakta oss för att boka en tid med en kvalificerad osteopat i Göteborg och upplev skillnaden med individanpassad vård!
Vad är osteopati?

Osteopati är en globalt erkänd och respekterad metod för manuell terapi och behandling.

Denna behandlingsform är skonsam och angenäm, där terapeutens händer är det primära verktyget för undersökning och behandling av diverse smärttillstånd och funktionsstörningar i kroppen.

Några hälsotillstånd som osteopater ofta behandlar inkluderar:

Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, spänningshuvudvärk, hälsporre/plantarfasciopati, ischias, tennisarmbåge, musarm, problem med knän och höfter, Reflux/GERD (vissa typer), besvär relaterade till foglossning samt förberedelse inför och återhämtning efter förlossning, och stress.

Inom osteopatin utnyttjas ett brett spektrum av behandlingstekniker.

Justering av kroppens leder är mycket vanligt, men mjukdelsbehandling och rehabiliteringsträning är också centrala komponenter i osteopatisk vård. Detta omfattande tillvägagångssätt säkerställer att varje patient får en individuellt anpassad behandling för optimal hälsa och välbefinnande.

EURO Accident – kund

Nu kan du som har sjukvårdsförsäkring Privat Access silver eller guld få behandling av Osteopat. Ingen remiss krävs från läkare och du är garanterad tid inom 14 dagar.

Epassi tas emot