Osteopat Göteborg

Boka tid hos Björn

Boka tid

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell behandling. Det omfattar diagnostik samt förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder av smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten. 

Exempel på hälsotillstånd som en osteopat behandlar: Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem. Inom Osteopatin finns många olika behandlingstekniker. Den vanligaste är justering av kroppens leder men även mjukdelsbehandling och rehabiliteringsträning används i det Osteopatiska omhändertagandet. För att göra komplettera med övningar på ett effektivt sätt har Björn utbildat sig inom Postural Träning, och det går även att boka in sig på ett besök för just Postural träning där man utifrån rörelsetester får ett individanpassat träningsschema med syfta att förbättra funktion och hållning.

Björn går sedan 2017 en vidareutbildning på avancerad nivå inom det kraniella fältet av osteopatin vid The Sutherland Cranial College of Osteopathy. Kraniell osteopati innefattar kraniet med tillhörande strukturer, men begränsas ej därtill, utan dess mjuka behagliga tekniker går att applicera över hela kroppen.

Se filmen

Osteopati

40 min – 895 kr

Exempel på hälsotillstånd som en osteopat behandlar: Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge, musarm osv.

Osteopat Björn G. Oom

Osteopat D.O BSc (Hons)

Telefon: 0727- 447 235

Medlem i Svenska osteopatförbundet

Boka tid hos Björn

Boka tid

EURO Accident – kund

Nu kan du som har sjukvårdsförsäkring Privat Access silver eller guld få behandling av Osteopat. Ingen remiss krävs från läkare och du är garanterad tid inom 14 dagar.

För bokning, kontakta:

  • Björn G. Oom – 0727 44 72 35
    oom@ullevikliniken.se

Epassi tas emot

Välkommen till Ullevikliniken

Ullevikliniken i Göteborg erbjuder naprapati, osteopati, massage och friskvård för företag.
Vi hjälper dig med besvär som uppkommit akut eller smygande som tex ryggskott, nackspärr, ischiasbesvär, tennisarmbåge, ryggvärk, hälsmärta.

Kliniken är belägen ca 300m från Centralstationen, precis bakom Scandic Crown Hotell.

Vill du att vi kontaktar dig?

Naprapati

40 min - 720 kr (momsfritt)

Ulleviklinikens naprapat välkomnar patienter med smärta och besvär i rygg, nacke, leder samt muskler. Exempelvis: ischias, tennisarm & nackspärr. 

Läs mer/Bokning

Osteopati

40 min - 895 kr

Exempel på hälsotillstånd som en osteopat behandlar: Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge, musarm osv.

Läs mer/Bokning

Massage

Priser & öppettider - se respektive massör

Den massage som vi på Ullevikliniken använder oss av är svensk klassisk massage, idrotts samt bindvävsmassage. Massören kan även erbjuda fibromassage.

OBS! För Avbokning/ombokning av massagebehandling, vänligen kontakta respektive massör.

Läs mer/Bokning